مدیریت دانش کسب و کار

پایان نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹

هشتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۱۹) با انتخاب و معرفی برترین ها به کار خود پایان داد. اکبر قنبرپور دبیر هشتمین نمایشگاه فناوری و نوآوری در مراسم اختتامیه این نمایشگاه اظهار داشت که بیش از ۲۰۰ استارتاپ و ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در هشتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری حضور داشتند. وی همچنین گفت که ۲۰ شتاب دهنده و مرکز نوآوری، بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان، ۱۴ مخترع مستقل، ۱۵ بروکر فناوری و ۱۲ پارک علم و فناوری و مرکز رشد نیز در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹ حضور داشتند.

دبیر هشتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ادامه داد: در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹ استیجی با ظرفیت ۴۰۰ نفر وجود داشت که چالش‌های اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور را در قالب سخنرانی‌ها، مناظرات و پنل‌ها بررسی کرد. قنبرپور خاطرنشان کرد فینال رویداد استارتاپی که در ۶ شهر کرمانشاه، رشت، بندرعباس، یزد، تهران و بیرجند برگزار شده بود نیز با حضور ۱۳ استارتاپ فینالیست در نمایشگاه اینوتکس برگزار شده است که براین اساس دیجی کالا، ابرزس، قشم ولتاژ و سویچ، چهار غرفه برتر این نمایشگاه، انتخاب شدند و روباکس، روستاآپ، الوپارک هم به عنوان کانترهای برتر هشتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری معرفی شدند.

۷۱ استارتاپ از سراسر کشور در بخش اینوتکس پیچ با هم به رقابت پرداختند که در پایان این رقابت، مرکوری به عنوان تیم اول، سبزپالایش ساتراب به عنوان تیم دوم و ترپ ساز به عنوان تیم سوم انتخاب و معرفی شدند و تیم سبزپالایش ساتراب به عنوان تیم منتخب اتاق بازرگانی ایران و آلمان برگزیده شد.

رویداد کافه سرمایه

سینا قدس، مدیر داخلی سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن کراد با اشاره به مدل همکاری کارن کراد با استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاران گفت: در این همکاری ابتدا تیم‌های استارتاپی اطلاعات خود را در سامانه کارن ثبت می‌کنند و سپس تیم ارزیابی کارن کراد تیم‌های ثبت‌نام شده را از نظرهای فنی، حقوقی، مالی و کسب‌وکاری بررسی می‌کنند و پس از تایید، استارتاپ به سرمایه‌گذار معرفی می‌شود.

سامانه تامین مالی جمعی کارن کراد در راستای تسهیل فرآیند جذب سرمایه و ایجاد بستر سرمایه‌گذاری مشترک برای استارتاپ‌ها، مشاوره و ایجاد فضای گپ و گفتگو و شبکه‌سازی میان ارکان اکوسیستم رویداد کافه سرمایه را به صورت ویژه در نمایشگاه‌ها برگزار میکند و سامانه تامین مالی جمعی کارن کراد با رویداد کافه سرمایه در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹ نیز میزبان استارتاپ‌ها و جلسات سرمایه‌گذاری بود.

سینا قدس در خصوص استارتاپ‌های ثبت شده در سامانه کارن کراد افزود: تاکنون حدود ۱۶۰۰ استارتاپ اطلاعات خود را در سامانه کارن کراد ثبت کرده‌اند که ۵۰۰ استارتاپ توسط تیم ارزیابی ما تایید شده است. همچنین ۵۴ استارتاپ موفق به جذب سرمایه از طریق سامانه کارن کراد شده‌اند. سینا قدس همچنین گفت امسال و پارسال با رویداد کافه سرمایه در نمایشگاه اینوتکس شرکت کردیم. ما امسال توانستیم با حضور ۴۵ استارتاپ و ۵۵ سرمایه‌گذار حدود ۴۰۰ جلسه سرمایه‌گذاری را برگزار کنیم. قدس ادامه داد پس از پایان جلسات، ما فیدبک‌هایی را از سرمایه‌گذاران می‌گیریم و از آن‌ها پرسیده می‌شود که آیا تمایل به برگزاری جلسات بیشتر با استارتاپی را دارند یا خیر؟ اگر تمایل به ادامه داشتند، ما این امکان را برای استارتاپ و سرمایه‌گذار فراهم می‌کنیم و امیدواریم که به جذب سرمایه منجرب شود. او ادامه داد که در اینوتکس پارسال استارتاپ‌ها ۶ میلیارد جذب سرمایه داشتند؛ همچنین در نمایشگاه فین‌استارز امسال نیز ۴ میلیارد سرمایه‌گذاری روی استارتاپ‌ها صورت گرفت.

هشتمین دوره از نمایشگاه فناوری و نوآوری از ۱۹ خرداد ماه کار خور را آغاز کرد و ۲۲ خرداد در محل نمایشگاه بین المللی تهران به کار خود خاتمه داد.

مطالب مرتبط
ارسال یک پاسخ